W związku z wejściem w życie od 25 maja 2018 roku Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO), które obowiązuje na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego prosimy o zapoznanie się naszą Polityką prywatności
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
no i co z tymi zawieszkami? Pokazałabyś wytwory
Ula chciało Ci się to wszystko czytać ?? A powiedz robiłaś tyle zawieszek ile miałaś butelek wódki? Bo właśnie nie wiem czy zrobić na wszystkie butelki czy na połowę i kelnerzy będą przewieszać z wypitych
Cytat: kacha8609 w 10 września 2010, 09:17Jejku dziewczyny jak mi miło nawet się nie spodziewałam że będą się Wam tak podobać Lenka89,Asiste,ewelinkaaa róbcie i pokażcie nam efekty swoich prac Powiem Wam że to naprawdę przyjemna fucha Mówisz,że przyjemna? No to może ja też się kiedyś skuszę na zrobienie czegoś samodzielnie
Jejku dziewczyny jak mi miło nawet się nie spodziewałam że będą się Wam tak podobać Lenka89,Asiste,ewelinkaaa róbcie i pokażcie nam efekty swoich prac Powiem Wam że to naprawdę przyjemna fucha
Asiste Ja wszystko na all, jest tam tyle tego że nie wiadomo co brać !!
my mielismy na 100 butelek, krawaty i podwiazki, ale pozniej czy bylo czy nie, to nie mialo znaczenia
No właśnie też tak myślę że później to goście nie będą zwracać na to uwagi czy są zawieszki czy nie....