Majeczko moze nie powinnam sie wypowiadac bo w koncu bebikowo mnie nie dotyczy..
Dla mnie cala ta sprawa dotyczy po prostu tego, ze ktos moze wejsc, zasiac ferment w moim watku a ja nie mam na to zadnego wplywu. Wiem, ze sa moderatorzy ale nie zawsze moga zdazyc zareagowac a niesmak pozostaje.
Zastanawiam sie np ile foremek czytajac posty dot. Marty zaczely miec watpliwosci co do jej osoby?
Nie wiem czy foremki z bebikowa wiedza ale akcja na pw z jedna osoba tez byla. Kllusia, megan i pare innych dostalo straszne wiadomosci. Niektore wkleily je w swoich watkach. Odnosily sie do tego co pisaly w watku jednej foremki. Mialy jednak wybor, mogly same wkleic ta wiadomosc, mogly wykasowac pw...
Jezeli chodzi o sprawe Igraszki czy okruszka... moze nie wszystkie z Was zaprosilyby ja do swojego watku... ?
Mysle, ze cala sprawa zostala ruszona w niewlasciwej kolejnosci. Najpierw powinnismy wiedziec jakie sa mozliwosci rozwiazania... wyjasnic na czym by polegaly... pytanie tajne czy jawne.... co to znaczy tajne? ze nikt nie zaproszony nie widzi? nie! - widzi watek, moze widziec nawet pierwszy post ale po prostu w niego nie "wejdzie".
Tak samo jak - "ten dzial jest dostepny tylko dla zarejestrowanych uzytkownikow". Istnieje takie cos - ludzie sie rejestruja i nie ma problemu. To samo mogloby byc z watkami foremek - chcesz byc na liscie znajomych tego watku - wyslij zapytanie. Raz wyslane - bedziesz juz miala dostep.
Nie rozumiem calego tego "dymu" jak to Maja nazwala bo przeciez to nie jest zaden problem. Naprawde. Wrecz na innych portalach jest to uznawane za "plus" i przyciaga ludzi.
Moze jest mozliwa opcja przy zakladaniu swojego watku - "nie rob ograniczen" i ten, kto nie chce takiej weryfikacji nie bedzie po prostu jej mial?
Wtedy bylby chyba kompromis?
Dlaczego zamykamy sie na jakas propozycje bez przeanalizowania ich?
Bosz ale sie napisalam.

P.S. Nie wierze, ze cokolwiek sie zmieni w tej sprawie ale chcialam Was prosic po prostu o inne spojrzenie na to wszystko.