Autor Wątek: Animacje Weselne dla dzieci. Polecam  (Przeczytany 3641 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zabawna
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.03.
Animacje Weselne dla dzieci. Polecam
« dnia: 5 Czerwca 2015, 22:19 »
Cześć jeżeli chodzi o atrakcje weselne teraz na topie jest wynajęcie Animatorów dla dzieci i też dla dorosłych.   Byłam już na kilku takich weselach i powiem wam naprawdę świetna Zabawa.   A wydawałoby się że puszczanie ogromnych baniek to atrakcja dla dzieci nic mylnego dorośli bawią się przy tym tak sama.   Na powarznie jeżeli chcecie aby wszyscy goście czuli się tak samo ważni wynajęcie animatora wraz z opieką dla maluchów i tych starszych dzieci jest już teraz nie zbędne.   Dzięki takiej atrakcji wasze wesele będzie wyjątkowe i dla rodziców którym zapadnie w pamięci wasze wesele i będą w stanie korzystać z jego uroków jak i dla tych najmniejszych a muszę wam powiedzieć że dzieciaczki mają świetną pamięć.
Wysyłam wam namiary na taką firmę    tel.   511-249-262  wpiszczie na Facebooku Zabawni i kretywni Patrycja Hobik ponieważ tu żle wyskakuje strona internetowa.  Wiem że wcześniejsze zamówienia mają rabat. 

Offline BajkowaKraina
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 15-10-2017
Odp: Animacje Weselne dla dzieci. Polecam
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Czerwca 2015, 16:27 »
Zapraszam również do Bajkowej Krainy.  Oferujemy zabawy dla najmłodszych gości :) Zabawy z chustą, tunelem, malowanie buziek czy modelowanie balonów oraz wiele innych atrakcji.  Przyjeżdżamy organizujemy czas przez minimum 3 godziny lub całą noc- według życzenia :)
kontakt: bajkowakraina@hotmail. com lub 693 261 660 

Offline Magda-ManufakturaWesel
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.04.2022
  • Ślub w: Bydgoszcz
Odp: Animacje Weselne dla dzieci. Polecam
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Marca 2020, 15:50 »
Dla mnie świetnym pomysłem są kolorowanki i łamigłówki dla dzieci na weselu :)

na moim blogu jest darmowy zestaw do pobrania - zapraszam :)
wystarczy wpisać w google Manufaktura Wesel kącik dla dzieci na weselu