W związku z wejściem w życie od 25 maja 2018 roku Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO), które obowiązuje na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego prosimy o zapoznanie się naszą Polityką prywatności
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Dziewczyny, jakie kolorowe buciki pasowały będą do sukni ecru?
Alis czerwień u mnie odpada bo nie przepadam za tym kolorkiem:/ wstępnie planowałam zakup białej sukni i dobrania do nich granatowych butów, ale oczywiście jak to bywa wybrałam jednak suknię w kolorze ecru... i mam wrażenie, że mało jaki kolor z tym odcieniem dobrze wygląda (?), wydaje mi się, że ze śnieżną bielą można bardziej poszaleć...
greta999 a może chociaż kolorowy dodatek do butów w postaci klipsa ? hxxp: www. klipsy-do-butow. pl/sklep/kategoria-produktu/klipsy-strona/page/2/
Ja planuję mieć buty w kolorze krwistej czerwieni i do tego bukiet z czerwonych róż
Nie, nie i jeszcze raz nie, będzie wyglądać, że chcesz zaoszczędzić i nosić buty po ślubie też
Cytat: kmorawka w 24 sierpnia 2015, 10:21Nie, nie i jeszcze raz nie, będzie wyglądać, że chcesz zaoszczędzić i nosić buty po ślubie teżpadłam
ciekawy pomysł. Fajnie to wygląda buty np w kolorze fioletu i w takim samym kolorze bukiet ślubny
właśnie szukam butów ślubnych i zrtezygnowana cenami za buty na jedną noc zdecydowałam, że moje buty będą inne. Wymyśliliśmy fioletowe, cena ta sama, ale założę je jeszcze nie raz. Odcień bucików dobiorę do kwiatów oraz diamencików w biżuterii, natomiast Pan Młody będzie miał czarny smoking, białą koszulę, a pas i muszkę fioletowe;) mniej więcej jakna zdjęciach. co o tym myślicie?