Hej Daruda . . . nie mamy sie co martwic o sale w Gazdowce !! !! !! Byłam tam dzisiaj dwa razy. Pierwszy raz okolo 16 zeby zobaczyc ustrojona sale, jest duzo miejsca do tanczenia akurat dzisiaj bylo wesele na niecale 80 gosci i bylo good, bylo dobre miejsce na oriestre, nie ma problemu z osobnym stolikiem dla dzieci -- naprawde nie spodziewalam sie ze to tak ladnie bedzie zoorganizowane, drugi raz bylam o 22 zeby zobaczyc jak jest w srodku z oswietleniem i tez jest good, nie jest bardzo jasno jak zwykle na salach weselnych ale jest tak mniej wiecej jak wieczorem w pokoju, za zwenatrz jest tez duzo swiatel, to male oczko wodne z mostkiem jest slicznie oswitlone, to boczne wejscie rowniez, gril ma osobne podswietlenie - serio bardzo ladnie

W kazdym razie wszystkie moje watpliwosci dzisiaj rozwialam

na szczescie !! teraz tylko przygotowywac wszytko do naszego wielkiego dnia !! Jesli chciałabys zobaczyc zdjecia z udekorowanej sali to daj znac mi na gadu, na zdjeciach ktore ja mam inaczej sa ustawione stoly niz na towich zdjeciach i wydaje mi sie ze na tych zdjeciach ktore ja d\isiaj zrobilam sa ustawione bardziej praktycznie, ale to rowniez zalezy od ilosci gosci

To zaczynamy odliczanie do WIELKIEGO DNIA --- Pozdrawiam

Sorki ale pomylilam osoby ktore wystawily na forum zdjecia

ale i tak reszta do jest wszytskich zainteresowanych

POZDRAWAM

przepraszam za te bledy

---- do jest ---

!! sorki