W związku z wejściem w życie od 25 maja 2018 roku Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych (RODO), które obowiązuje na terenie Europejskiego Obszaru Gospodarczego prosimy o zapoznanie się naszą Polityką prywatności
ja wole tutoriale na YouTube.
jak byłam mała marzyła mi się praca w drogerii uwielbiałam zapach tego sklepu i ilość kosmetyków kilka lat temu chciałam iść pracować do rossmanna - mąż śmiał się, że wypłaty do domu bym w ogóle nie przynosiła
Cytat: vonka w 15 stycznia 2018, 10:30jak byłam mała marzyła mi się praca w drogerii uwielbiałam zapach tego sklepu i ilość kosmetyków kilka lat temu chciałam iść pracować do rossmanna - mąż śmiał się, że wypłaty do domu bym w ogóle nie przynosiła No cóż ja mogę powiedzieć a jeszcze jak.pracodawca daje zniżek
Ps. Podkład borjouras opisywany wcześniej na dłuższą metę nie był Ok. Bardzo wysuszył mi skórę :/
Dziewczyny wrócę jeszcze do podkładów. Znalazłam cudo! Qlinique redness solution! Jest super, kolor idealny, baaardzo wydajny (nawet nie wiedziałam ze można mieć tak mało podkładu na twarzy aby kryło) nie wysusza, nie spływa w swerze T. Chyba zostaniemy przyjaciółmi na bardzo długo Ps. Podkład borjouras opisywany wcześniej na dłuższą metę nie był Ok. Bardzo wysuszył mi skórę :/ A oto moja buzia z podkładem Qlinique